Kampioenen!! - Reisverslag uit Labrador, Australië van Romy Iperen - WaarBenJij.nu Kampioenen!! - Reisverslag uit Labrador, Australië van Romy Iperen - WaarBenJij.nu

Kampioenen!!

Blijf op de hoogte en volg Romy

13 April 2014 | Australië, Labrador

Het is inmiddels zondag, en ik zit heerlijk in mijn bedje met de laptop op schoot bij te komen van weer een AWESOME weekend. Door een bepaalde gebeurtenis werd het allemaal nog net even iets mooier, rara wat zou het zijn?

Vrijdag had ik lekker vrij van kantoor en hoefde ik alleen 's avonds in het restaurant te werken. Luke Mangan Wine Dinner, 80 man kwam langs voor een 5-gangen menu van onze welbekende celebrity chef Luke Mangan. Gezellig avondje met pers en Luke himself aanwezig. Om 23.30 vond ik het mooi geweest! Een collega gooide me af in Nobby's waar ik een verjaardag had. Hartstikke gezellig, nieuwe mensen ontmoet en keihard gelachen! Het is altijd mooi om bij een feestje binnen te komen waar iedereen ketsbezopen is en jij alleen maar hoeft te gaan zitten en je vervolgens scheel lacht van alles wat er om je heen gebeurt. Nou dat dus! 15 minuten na aankomst ging de club dicht en werd het festijn vervolgd in zijn appartement met ocean view. De volgende ochtend werd ik wakker met het geluid van de zee op de achtergrond en de felle zon die door het raam de woonkamer binnen scheen. Tijd om naar Coolangetta te touren, voor het End of Summer Mixed 4's beachvolleybal toernooi. Dat was genieten, ik heb me kostelijk vermaakt. Allemaal verkleed in de meest vreemde outfits gingen we er vol voor! Lekker sociaal een dagje beachen en lol maken, daarna een BBQ in het backpackers resort waar we sliepen en vervolgens een dikke afterparty. BAM! # levensgenieter

Na veel drankjes en dansjes met de Braziliaanse Donna ben ik om 00.30 mijn bedje ingekropen. Lucky pik dat ik ben trouwens! Iedereen moest kamers delen met allemaal vreemden, zoals dat gaat in een backpackers resort. Dus ik loop naar mijn kamer en er zitten daar een paar Duitsers die ik die avond toevallig al gesproken had. O hallo, jij ook hier! We hebben nog een aparte kamer met tweepersoonsbed vrij, wil je die misschien? Haha, sure! Lekker toch nog mijn privacy daar, top bob. Toen barstte het feest pas echt los, met een Skype naar de Linde waar m'n teampie kampioen is geworden in de tweede divisie! FEEST! Super knap, petje af diepe buiging op m'n knieën voor de ladies en gentleman van VOME Dames 1! De zaal zag er top uit, vol met supporters en energie. Gefeliciteerd!

Dat was dus weer een weekend vol joy. Tijdens de week heb ik lekker gewerkt en mezelf op de tennisbaan uitgeleefd. Vrijdag middag ging ik voor het werk een uurtje. Het was zo heet dat ik gewoon kippenvel kreeg in de volle zon! Die is gek! Volgende keer maar een pet op of zo. Ik ben hier nu drie maanden en vergeet soms nog steeds hoe sterk die zon is.

De maand april is erg gunstig voor mij dit jaar! Aanstaande vrijdag word ik 20, dus dat gaat even goed gevierd worden. En dan is het Pasen. Laten we hopen dat ik aan het werk kan en dubbel uitbetaald word, daar houd ik als Hollander wel van! Dan staat er een tripje met Steve en Maree op de planning. 4x4 rijden op het strand, vissen, lekker eten, relaxen. Dan is het al bijna weer mei, en weten jullie wat er in mei gebeurt? ...Alle vogels leggen een ei. Nee! Pa & ma komen down under! 23 mei komen ze aan op het vliegveld en gaan we een uur lang kroelen. Hmm! En dan gaan we genieten, relaxen en naar Cairns waar de adrenaline modus aan gaat! Scuba diven op de Great Barrier Reef, krokodillen spotten in het regenwoud, skydiven met uitzicht op de rif, hiken in de tropische bergen. Ik heb er zin an!

Ik heb nu wel weer genoeg getikt voor vandaag. Eerst mijn stage rapport geschreven voor NHTV en nu uitgebreid verslag gelegd van mijn belevenissen. Tijd om m'n mandje in te kruipen, morgen is het weer Hilton time.

Toedeloe!

• 14 April 2014 - 08:24

Ma:

Namens ons ook Petje af voor dames 1 wauw nu naar de 1e divisie GEFELICITEERD, zeker ook applaus voor het bestuur ze hadden het super voor elkaar. Mei bijna..... we zijn al aan het afstrepen ik hou je aan dat uur hoor Mmmmmm heerlijk lekker kroelen.

• 18 April 2014 - 17:28

Tomas En Atty Guerrero:

Lieve romy,

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, en petje af hoor, zo even 5 mnd in australie,
    Ik weet wat het is , ik heb zelf 3 jr in spanje gewoond! Je ouders gaan op dezelfde dag als wij naar spanje
    Gaan, gaan hun naar jou nog ongeveer 4 weken toch?
    Heel veel plezier daar nog en een mooie tijd met je ouders samen, dat zijn momenten in je leven die
    Je nooit zal vergeten!!! Lieve groetjes tomssen atty

• 19 April 2014 - 16:04

Joke Sijmen:

lieve Romy
    Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid en zeer veel leuke dingen
    nog veel plezier daar Joke en Sijmen

• 19 April 2014 - 16:07

Ome Jan En Tante Lena:

Lieve Romy,
    Nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele erbij.
    Het gaat je wel goed met je in Australie he...
    Heb je de kaart al ontvangen?
    De hartelijke groeten van de Veentjes uit Ameide. Tot schrijfs.
    Tante Lena.

• 20 April 2014 - 09:02

Romy:

Het blijft leuk om te zien hoeveel mensen me eigenlijk in de gaten houden vanuit Nederland! Veel plezier in Spanje Tomas en Atty, komt vast goed. En bedankt voor de felicitaties uit Gorinchem en Ameide. Kaart helaas nog niet ontvangen, maar ik verwacht hem deze week wel in de bus hoor! Zodra ik m heb, horen jullie het! Er gaat niets boven een echte verjaardagskaart.

XX